7.5 times arrangement

Husets mousserende vin som velkomst bobler.

3-retters udsøgt festmenu valgfri fra nedestående.

  • Forret
  • Hovedret
  • Dessert
  • Natmad

Vinmenu af husets rødvin og hvidvin, isvand, øl og sodavand ad libitum i 7.5 time + 1 glas dessert vin Late Harvest til desserten.

Kaffe/the med sødt

Pris pr. person kr. 599,-

Inkluderede i prisen er lokale, betjening, opdækning samt dekoration på bordene.

Forretter

1) Tunmousse med salat, ørredrogn, coral chip og lime

2) Lakseroulade med spinat, ørredrogn, coral chip og citron

3) Røget krondyr carpaccio, revet havgus, trøffel mayonnaise, syrlige            

    havtorn, saltet mandler og urter

4) Klassisk rejecocktail a la Vigsø med håndpillede rejer

5) Butterdej skal med høns i asparges, persille og tomat

Hovedretter

8) Kalveculotte med pomme fondant, portobello svampe samt brøndkarse og whisky sauce

9) Confiteret svinenakke med pomme macaire sæson grønt og timian reduktion

10) Langtidstegt oksefilet med pommes Anna sæson grønt og rødvinssauce

      (Oksemørbrad tillæg på 25,-) ( bearnaise sauce 25,-)

11) Planke laks med stegte kartofler, sæson grønt og sauce hollandaise med urter

Desserter

12) Sprødekurve med tricolore is serveres med årstidens frugt

13) Kromandens citronfromage med flødeskum og syltede citronskaller

14) Dobbelt chokoladekage med marengs, syltet bær samt vanilje iscreme

15) Pandekager med iscreme og syltet bær

16) Frugtsalat med chokolade og vanilje sauce

Natmad

17) Sliders med Roastbeef, rejer og hønsesalat

18) Pulledpork burger med coleslaw, fritter

19) Hotdogs med det hele

20) Pålægsbord med blødeboller og rugbrød

21) Kartoffelsuppe med purløg & bacon

Klassiske receptions ”hapsere”

(min. 5 enheder pr. person)

Sliders med røget laks kr. 25,-

Sliders med rejefyld 25,-

Sliders kyllingesalat kr. 25,-

Tican kammerskinke med forskellige meloner kr. 25,-

Salt syltet agurk med røget laksetatar. kr. 25,-

Saltede nødder kr. 25,-

Kager og diverse

Hjemmelavet kransekage kr. 25,-

Småkager, pr. couvert kr. 18,-

Hjemmebagt kringle kr. 35,-

Lagkager moussekager kr. 58,-

Chips & peanuts til baren kr. 20,-

Diverse drikke

Kaffe/The kr. 40,-

Øl kr. 39,-

Vand kr. 29,-

Husets avec, cognac/likør pr. stk. kr. 38,-/68,-

Årstidens velkomstdrink, pr. glas kr. 45,-

Portvin eller Sherry, pr. glas kr. 68,-

Muscat, pr. glas kr. 48,-

Frokostbuffet

Hvide sild med karrysalat, solbær sild med syltet æbler

Fiskefilet fra Hanstholm med grov remoulade, citron

Kold røget laks med rugeostcreme og urtesalat

Smilende æg med håndpillede rejer, dild og citron

Mørbradbøffer med blødeløg, stegt med timian

Tarteletter med høns i asparges, persille og cherry tomat

Hønsesalat med bacon, champignon, ananas og purløg

Æbletrifli portionsanrettet

Pris. 288 kr. pr. kuvert. Min. 20 kuverter – børn under 12 år ½ pris

Brunch

Skyr med bær og knas Røræg med bacon og pølser, pålægs bræt 4 slags

Lun leverpostej med stegte svampe, hjemmerøget laks fra egen rygeovn

2 slags gode oste Skive ost Marmelade, honning og Nutella, frisk frugt

Morgenbrød i flere varianter, pandekager med sirup Wienerbrød

2 slags Juice – kaffe og te

Pris. 258 kr. pr. kuvert.

Buffet 1

Varmrøget laks, senneps honning creme, syltet løg, citron og dild

Serveres med surdejs brød og pisket smør

(Tallerken anrettes)

Tican kammerskinke med melon og plukket salat

Kalvefilet med stegte små kartofler og Dijon sauce

Glaserede skinke med lokal honning, middelhavsinspireret flødekartofler Kylling supreme i ostesauce med kornotto

Tomatsalat med gremolata

Bagte rødder med svampecreme

Surdejs brød og pisketsmør

Valgfri dessert fra selskabskortet

369,-

Buffet 2

Rødspætte ballotine med laks, ørredrogn, coral, citron og dildolie Surdejsbrød med pisketsmør

(Tallerken anrettes)

Oksefilet langtidsstegt serveres med pomme anna og whisky sauce Svinekæber braiserede med timian og øl serveres med blomme løg kompot Unghane i bouillion med korn og kål

Sæson grøntsager stegt med kryderurter

Stegte peberkartofler

Nordisk tzatziki med spidskål med æbler og løg

Kålsalat med porredressing og honningstegte tyttebær

Surdejsbrød Valgfri dessert

399,-

(oksemørbrad 25,-)