Julemenu

Serveres fredage og lørdage – forudbestilling nødvendig.

Julen på Familierestaurant Vigsø

Julen indbyder til traditioner og hygge omkring veltillavet mad.
Citat, Goerge Bernard Shaw ” Der er ingen kærlighed mere oprigtig end kokkens kærlighed”

Familierestaurant Vigsø tilbyder i 2022 julemenuer og anretninger – som både kan serveres i restauranten, eller som Take Away.

Serveres fredage og lørdage – mod forudbestilling i perioden 25. & 26. november, 2. & 3. december, 9. & 10. december og 16. & 17. december.
Kan serveres både til frokost og til aften – alt efter ønske.
Der kan tilbydes julefrokost i eget lokale ved større arrangementer, ligesom der kan åbnes op på normale lukkedage ved min 20 personer.

Juleanretning Vigsø

Hvide sild med hjemmelavet karrysalat.
Stegte sild med ”cremede æbler”.
Rødbederimmet laks med rødbedetatar, rygeostecreme og estragonmayo
Kalverilette med sprøde chips.
Tarteletter med høns i asparges.
Confitteret svinebryst med sprød svær – brunede kartofler og grønlangkål.
Ris a la mande med lun kirsebærsauce.
Serveret med diverse specialbrød, rugbrød og smør.

Pr. person (Take Away) kr. 195,-
Pr. Person (serveret I restauranten) kr. 245,-

Tilvalgsmuligheder til ovennævnte menu:

Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron – kr. 35,- pr. person
Fjordrejer og æg med hjemmerørt limemayo – kr. 35,- pr. person
Hjemmelavet lun leverpostej med sprød bacon og svampe samt rødbeder – kr. 25,- pr. person
Hjemmelavede julefrikadeller med rødkål – kr. 25,- pr. person
Langtidsstegt okseculotte marineret i Porse og timian, hertil julesalat – kr. 55,- pr. person
Honningglaceret skinke med brunede kartofler og grønlangkål – kr. 49,- pr. person
Confitterede andelår med bagte æbler og svesker vendt med syltet rødkål – kr. 65,- pr. person
Osteanretning med Arla Unika oste – 3 slags – syltede nødder, bærkompot, druer og kiks – kr. 75,- pr. person

Alternativ julefrokost

Juletapas – nyd en masse små delikate deleretter, hvor smagsoplevelsen er i top.
Retterne serveres i etaper, således der er tid til at nyde maden.

Røget laks fra lokalt Røgeri:
Estragonmayo, sprøde chips, syltede tyttebær og bøgehatte, crudité

Krabbesalat med avocado og ”brændt” kartoffel

Fritteret kugle af Tomatrissotto med bøffelmozarella

Charcutteri:
Skagenskinke fra Slagter Munch, Fuet (italiensk pølse), trøffelpølse, snackpølse
Serveres med tapanade, aioli, saltede mandler, soyamandler, chipotlemayo, figner

Carpaccio af oksemørbrad:
Appelsinløg, syltede rødløg, parmesan, tomatrelish

Lun quiche lorraine toppet med nødde-æblesalat

“Glad gris” i udvalg:
Confitteret bryst & sprød kugle i kraftig glace
– serveret med grønkål, appelsin, mandler

Arla Unika oste:
Syltede nødder, blommer, kompot, druer og kiks

Lun æble-marcipanmazarin:
Med Creme Anglaise & Cognac

Pr. person (Take Away) kr. 245,-
Pr. person (serveret i restauranten) kr. 295,-

Tilkøb til ovennævnte tapas:

Gratinerede jomfruhummerhaler med mild chili og urter – kr. 85,- pr. person
Torsk, trøffel og rodfrugter i sprødfilodej – cremet safransauce – kr. 75,- pr. person
Fiskefilet florentine – på kartoffelbund med spinat – gratineret med mild ostecreme – kr. 75,- pr. person
Rosastegt andebryst med nøddecrumble – syrlig salat – kr. 65,- pr. person

Bestilling

Bestilling af Take Away – på – 27535553 / 40137787 eller på info@familierestaurantvigsoe.dk