Om

Håndlavet mad – med rødder i den nordjyske muld

Familierestaurant Vigsø tager udgangspunkt i hjemmelavet mad baseret på friske råvarer –
og gerne lokale, om muligt. Vi tilstræber at lave enkle og ”ærlige” retter, som er lavet med
hjertet og som smager godt. Vi er en restaurant med danske rødder, krydret med et nordisk
islæt.

Vi går op i kvalitet, og sætter en ære i at indfri netop dine forventninger, uanset besøget på
Familierestaurant Vigsø.

Nærværende og hyggelig atmosfære – med fantastisk
udsigt over Bugten

Familierestaurant Vigsø ejes af Claus Larsen. Claus har en lang karriere i Hotel &
Restaurantbranchen, og har drevet flere virksomheder – har en kokkemæssig baggrund, og
en umættelig lyst til at levere personlig og nærværende service. Claus vil selv være at finde i
både køkken og restaurant, og sørger for at personalet yder den bedste service, afslappet
betjening leveret med et glimt i øjet.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.