Kontakt
Vi serverer både mad i vores restaurant men også gerne sparring på dit næste arrangement.
Kontakt os, vi står klar til at høre mere og diske op med inspiration til mad, drikke og lokation.
Lidt om manden bag...
Om forpagteren
Forpagter af restauranten, Lars Hyldahl, som overtog restauranten i starten af 2024, er kok med stort K og havbo med mindst lige så stort H.
Lars er uddannet kok fra Hotel Nørre Vinkel i Lemvig i 2008. Siden har han arbejdet på caféer, restauranter og kroer, haft eget cateringfirma og været køkkenleder på en efterskole.
Lars er født og opvokset med Vesterhavet i baghaven i Vorupør i Thy. Han er en initiativrig mand, der i mange år har engageret sig i lokalsamfundet. Hans kærlighed til Thy og til god mad skinner igennem i Vigsø Familierestaurant, hvor han ønsker at skabe et samlende spisested for de lokale thyboer og vise den smukke og smagfulde egn til turister:
“Jeg ønsker, at gæsterne skal komme for den hyggelige atmosfære, hvor de kan nyde en god bøf, lokal fisk eller en børnevenlig burger sammen med den fantastiske udsigt.”