Aftenmenu

Serveres fra kl. 17:30


Forretter

Cremet hjemmelavet hummerbisque – laksetatar – quenelle af pisket dildcreme 105,-

Carpaccio af lufttørret okseinderlår – sprød salat – pinjekerner – tomatchutney 95,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger – cremet hvidvinssauce – masser af brød 105,-

Til alle forretter serveres brød og smør


Hovedretter

Kalvefilet – friske grøntsager – stegte små kartofler – mild Calvadossauce 225,-


Bagt laksefilet med sesam

Årstidens grønt – små smørristede kartofler – Cremet hvidvinssauce med porre 195,-


Vigsøgryde

Svinemørbrad – fløde-paprikasauce – ristede svampe – bacon – urter

Serveres med grov kartoffelmos eller pommes frites. 179,-


Dagens Vegetar – spørg venligst betjeningen 165,-


Desserter & oste

Gateaux Marcelle – chokoladedrøm – hyldeblomstsorbet 95,-

Creme Brulée – hvid chokolade – solbærsorbet 95,-

Osteplanke – 3 slags unikaoste – syltede nødder – kompot – kiks 115,-


Klassikere

Smørstegt Vesterhavsrødspætte

Grillet citron – tyttebær – hvide kartofler – smørsauce 225,-


Wienerschnitzel

Ærter – pommes sautées – smørsauce – ”dreng” 195,-


Vigsø Burger – Dry aged bøf – løgmarmelade – aioli – vesterhavsost – bacon – grove fritter 159,-