
Aftenmenu / Evening menu
Serveres fra kl. 17:30 – 20.30 / Served from 17:30 – 20.30
Menukortet er gældende fra d. 7. september
2-5 retters aftenmenu
Rødbederimmet laks på bund af rødbedetatar
Serveres med crudité og skilt kærnemælkssauce med grøn olie
Hertil brød og smør
Skindstegt kulmule
Serveres på bund af babyspinat i brøndkarseskum med ørredrogn og toppes med sprød kartoffelrede
(Denne ret kan også serveres som hovedret med friske grøntsager og dagens kartoffel)
Kalvefilet vendt i kantarelcrust
Serveres med efterårsgrønt, dagens kartoffel samt rødvinsglace
Oste i udvalg
4 udvalgte Unika og Thise oste med tilbehør samt hjemmelavede knækbrød
Rødvinspocheret ”Vigsø” pære
Serveres med marinerede vilde brombær, is samt Creme Anglaise med Moscato
Hovedret 235,- Inkl vinmenu 305,-
2 retter 295,- Inkl vinmenu 435,-
3 retter 375,- Inkl vinmenu 585,-
4 retter 455,- Inkl vinmenu 735,-
5 retter 525,- Inkl vinmenu 875,-