
Aftenmenu
Serveres fra kl. 17:30
Forretter
Cremet hjemmelavet hummerbisque – laksetatar – quenelle af pisket dildcreme 105,-
Carpaccio af lufttørret okseinderlår – sprød salat – pinjekerner – tomatchutney 95,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger – cremet hvidvinssauce – masser af brød 105,-
Til alle forretter serveres brød og smør
Hovedretter
Kalvefilet – friske grøntsager – stegte små kartofler – mild Calvadossauce 225,-
Bagt laksefilet med sesam
Årstidens grønt – små smørristede kartofler – Cremet hvidvinssauce med porre 195,-
Vigsøgryde
Svinemørbrad – fløde-paprikasauce – ristede svampe – bacon – urter
Serveres med grov kartoffelmos eller pommes frites. 179,-
Dagens Vegetar – spørg venligst betjeningen 165,-
Desserter & oste
Gateaux Marcelle – chokoladedrøm – hyldeblomstsorbet 95,-
Creme Brulée – hvid chokolade – solbærsorbet 95,-
Osteplanke – 3 slags unikaoste – syltede nødder – kompot – kiks 115,-
Klassikere
Smørstegt Vesterhavsrødspætte
Grillet citron – tyttebær – hvide kartofler – smørsauce 225,-
Wienerschnitzel
Ærter – pommes sautées – smørsauce – ”dreng” 195,-
Vigsø Burger – Dry aged bøf – løgmarmelade – aioli – vesterhavsost – bacon – grove fritter 159,-