I vores seks smukke selskabslokaler afholder vi receptioner, bryllupper, fødselsdage og firmafester mv. med selskaber op til 500 gæster.

Kom til Vigsø for udsigten, for hyggen og lækker familievenlig mad. Her får du et lækkert måltid krydret med hjemlig stemning og den smukkeste panoramaudsigt over Vigsø Bugt.

Sæsonmenu

Selskaber

Kampagne på sæsonmenu i januar, februar og marts.

Hvis du planlægger et arrangement eller selskab, der skal afholdes i januar, februar eller marts af 2024, har vi et rigtig godt tilbud til dig. Vi har lavet en rigtig skarp pris på vores sæsonmenu, så du kan få en god aften med alle dem du holder af til en nedsat kampagnepris.

Uanset om I er 10 eller 500 mennesker, og om festen slutter kl. 24 eller ud på natten, har vi en pakke til jer. Vi har mange års brancheerfaring, så du kan trygt overlade opgaven til os. Vi vil glæde os til at holde din fest i vores hyggelige omgivelser.

Sammensæt selv hvilke retter du foretrækker ud fra menuen herunder.

For booking eller spørgsmål til menu, omgivelser eller pakker, kontakt os endelig!

Psst… står vi midt i en 5-retters tallerkenservering, så kan du bide spids på, at vi ringer tilbage, så snart vi har taget opvasken.

Sammensæt selv

Sammensæt selv hvilke retter du foretrækker ud fra menuen herunder. (Se priser nederst på siden)

Sæsonmenu

januar – februar – marts

FORRETTER
Lun rødspætteroulade med røget laks og spinat.
Serveres i hummerbisque med ørredrogn og urter. Hertil brød.

Rødbederimmet laks.
Med rødbedetatar og små salater, ”skilt” olie og estragonemulsion.
Hertil brød og smør.

Cremet jordskokkesuppe.
Med jomfruhummerhaler og ristede græskarkerner.
Hertil brød.

HOVEDRETTER
Langtidsstegt culotte – steges 9 timer ved svag varme.
Serveres med bagte vintergrøntsager, solbærglaceret rødbede, pommes Anna samt rødvinsglace.

Svinemørbrad i svøb med serranoskinke og kalkun.
Serveres med selleripuré, svampe, grøntsager, smørristede kartofler samt mild dijonsauce.

Fyldt Ballotine af unghane.
Serveres med portvinssyltede svampe, grøntsager, kartoffelkage med urter samt timiansauce

DESSERTER
Lun chokolade Fondant
Serveres med vaniljeis, syltede blommer og frugtcoulis og krystaliseret chokolade

Toscansk, lun æblemazarin med Calvados
Serveres med creme Anglaise og glacerede nødder

Portionsisbombe Kirsebærparfait og hasselnøddeparfait i lag med orangesirup.
Toppes med sorbet og frugtcoulis og serveres med bagt ananas.

Priser

Spisning

Tilbud januar, februar og marts – 3 retter for kun 385,- pr. person (min 10 personer)
Normalpris – 3 retter for kr. 425,- /
Børn under 12 år ½ pris

Helaftensarrangement
Sammensæt en menu som et helaftensarrangement, inkl. velkomstdrink, drikkevarer ad libitum i 7,5 time, kaffe med sødt samt natmad.

Tilbud januar, februar og marts – kun 700,- pr. person
Normalpris – kr. 775,- /
Børn under 12 år ½ pris

Ved helaftensarrangement er der inkluderet isvand samt dekorationer.

Vi glæder os til at afholde jeres arrangement

Scroll to Top